avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariata aflata in concediu crestere copil pana la 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariata aflata in concediu crestere copil pana la 2 ani depune ...

Salariata aflata in concediu crestere copil pana la 2 ani depune la insttitutie cerere pentru prelungire crestere copil pana la 3 ani, in cazul acesta persoana angajata pe perioada determinata pe postul ei trebuie sa ii inceteze cim-ul asa cum am scris in contract( pana la data de...) multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 24 Februarie 2023
se poate prelungi durata c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil eu1983 eu1983 Buna ziua , Ce se intampla daca o angajata are contract pe perioada determinata , este in concediu de crestere copil cu durata de 2 ani si cim se termina cand ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata inceteaza la intoarcerea in functie a fostului angajat ? ancristida ancristida Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu o lamurire. Sunt in prezent angajata cu CIM pe durata determinata pentru înlocuirea unei salariate cu contract ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata aijin aijin Buna ziua. Cum se procedeaza in cazu unui contract pe durata determinata incheiat pentru inlocuirea unei salariate aflata in concediu de cresterea copilului? ... (vezi toată discuția)