avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Locuiesc cu mama si la Posta am dat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Locuiesc cu mama si la Posta am dat ...

ma numesc Dragan Florentina,locuiesc cu mama si la Posta am dat declaratie ca renunt eu la acel card de energie fiind persoana cu handicap accentuat dar mama figureaza pe facturi de aceea am renuntat eu in favoarei,cand v.a primi acest card mama va multumesc?
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:05, 25 Februarie 2023
Eu cred că ați greșit dând acea declarație și returnând cardul. Nu cred că se va mai emite pe acel loc de consum un nou card.

Iată ce spune legea:

"Dacă la un loc de consum domiciliază mai mulți beneficiari, sprijinul se acordă o singură dată per loc de consum. Pe card vor fi scrise numele tuturor beneficiarilor care au aceeași adresă de domiciliu.

Factura poate să fie pe alt nume decât cel al beneficiarului care locuiește la adresă. Adresa locului de consum trebuie să coincidă cu domiciliul beneficiarului (sau domiciliul declarat al acestuia)".
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua întrebarea mea este următoarea. la un număr de ... Diana's Diana's Bună ziua întrebarea mea este următoarea. La un număr de casa sunt doua case și doua contracte enel.Dar a venit decât un singur card. Nr 1 fiind mama și ... (vezi toată discuția)
Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Eu am vândut apartamentul,și mam mutat la nepotul meu, și nu am mutație sau flotant, am primit cardul de energie pe vechea adresa unde am locuit, am mers ... (vezi toată discuția)
Problema cu ci la plata cu voucher a facturilor de energie romeo bratu romeo bratu Buna ziua, Pentru a putea plati facturile la energie cu voucherul, trebuie ca adresa de pe buletin sa coincida cu adresa de pe voucher. Ce se intampla in ... (vezi toată discuția)