avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie ...

Bună seara.Eu sunt pensionar pe caz de boală, am 1125 lei pensie și locuiesc împreună cu mama care are o pensie de 1125 lei am dat declaratie pe proprie răspundere la posta,cum că eu locuiesc la aceiași adresa din buletin și nici acum nu am primit cardul de energie. Statul vrea ca omul de rand să nu mai aibă un bănuț pus la bancă pentru zilele grele, să fie la mana lor. Eu nu am primit nici cardul de vaucere de alimente.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:38, 26 Februarie 2023
Buna ziua!
Cardul de energie se distribuie pana pe 28 februarie inclusiv.
Referitor la cardul social de 250 lei vedeti in linku-ul atasat daca va incadrati.Gasiti si date de contact unde sa va informati in caz ca va incadrati si nu ati primit.
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
Alexandrarares, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am ... Miklos Rozalia Miklos Rozalia Sint pensionara cu pensie minima de 1125 lei din 2023 martie,am primit prima pensie în iunie,in octombrie am primit cardul pentru alimente însă fara sa fie ... (vezi toată discuția)
Bună seara rog cunoscătorii să îmi spună. mama mea este pensionară ... AUREL .M AUREL .M Bună seara Rog cunoscători să îmi spună. Mama mea este pensionară de 4 luni pensia fiind de 1125 lei asta însemnând ca beneficiază de card de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru un cetatean strain (italia) cu carte de rezidenta ... ghiumusa ghiumusa buna ziua, pentru un cetatean strain (Italia) cu carte de rezidenta permaneneta, cu pensie minima 1125 lei,este eligibil sa primeasca cardul sprijin pentru ... (vezi toată discuția)