avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Sunt plecata din tara de mai bine de 4 ani si platesc ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Sunt plecata din tara de mai bine de 4 ani si platesc taxa de salubritate

Buna ziua,

Sunt plecata din tara de mai bine de 4 ani si platesc in continuare taxa de salubritate pe apartamentul care il mai am in Romania, si in care nu locuieste nimeni.
Va rog sa imi spuneti care este procedura necesara penteu a renunta la plata taxei de salubritate care o platesc degeaba si care se mareste anual cu 40%.
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra si timpul pe care mi l-ati acordat.

Cu stima,
Lupan Maria Rodica
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 26 Februarie 2023
Mergeți și anunțați, depuneți o cerere în scris prin care explicați ca la acea adresa nu se locuiește. Fiecare localitate are propria procedura de impunere și încasare a acestei taxe.
Este necesar sa comunicati la asociatia de proprietari declaratie pe proprie raspundere si documentele de rezidenta din tara unde va aflati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum putem legal sa scoatem o persoana de la plata salubritatii? yarynac yarynac Sotul meu este plecat in alta tara, primaria comunei unde locuim a cerut ca cererile de scoatere de la plata serviciului de salubrizare sa fie depuse pana la ... (vezi toată discuția)
Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni ... Eszenc Eszenc Dacă proprietarul casei este decedat şi nu locuieşte nimeni în imobil, este legal să mă oblige la plata taxei de salubrizare? (vezi toată discuția)
Buna seara.am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de ... cony55 cony55 Buna seara.Am cumparat o garsoniera acum citiva ani in urma,de la mama mea.Ea si a rezervat dreptul de abitatie asupra imobilului,pina la incetarea din ... (vezi toată discuția)