avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am o firma pe care de 8 ani am lasat-o asa, fara ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am o firma pe care de 8 ani am lasat-o asa, fara contabil, fara ...

Am o firma pe care de 8 ani am lasat-o asa, fara contabil, fara sa depun declaratii, etc. pentru ca nu am avut posibilitatea. Firma nu a avut activitate. Nu am primit nicio scrisoare niciodata, un telefon sau ceva pe noua adresa, dar totusi as dori sa rezolv problema. Posibil sa existe datorii la furnizori de internet si banca pentru cont. Ce se poate face?

P.S.: Firma apare ca fiind radiata pe site-uri gen risco ro, cu profit de -18.000 RON.
Astea inseamna ca suma aceea e o datorie a firmei?
Se poate scapa cumva, avand in vedere ca firma nu a ajuns la stadiu in care sa fi facut vreodata profit?
E vorba despre o platforma online care pana la urma nu s-a realizat.
Se poate relua activitatea in urma achitarii datoriei?
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
Vlad N., utilizator
Cel mai recent răspuns: Vlad N. , utilizator 12:36, 27 Februarie 2023
Momentan nu am posibilitatea de a ma ocupa personal. Sunt cu pensie de boala la tara, la 50 km de oras, nu pot sa ajung la finante la oras din cauza sanatatii, si nu am bani sa ma consult cu un avocat. Va multumesc pentru intelegere!
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
Vlad N., utilizator
Daca imi scrieti un CUI al societatii pot face rapid o verificare in registrul comertului.

Daca e radiata totul e finalizat.

Daca nu e de discutat dupa.
Va multumesc pentru raspuns! V-am trimis un mesaj privat cu detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii furnizori dea30 dea30 Buna ziua,ma numesc Andrea si as dori sa ma sfatuiasca cineva la urmatoarea problema daca se poate.Sotul meu a avut o intreprindere individuala cu activitatea ... (vezi toată discuția)
Am avut un pfa in ro și apar cu datorii Lily72 Lily72 Buna ziua , am avut un PFA in Ro , infiintat in 2012. Am functionat pana in mai 2018 cand in urma divortului, am parasit Romania. In urma plecarii mele rapide, ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit datorat de fundatie marianalbu marianalbu Buna ziua..In anul 2000 a fost deschisa o Fundatie care a avut activitate 2 ani, cand a decedat presedintele. Acum ceva vreme a venit la sediul social o ... (vezi toată discuția)