avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am avut un PFA in Ro și apar cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am avut un PFA in Ro și apar cu datorii

Buna ziua , am avut un PFA in Ro , infiintat in 2012. Am functionat pana in mai 2018 cand in urma divortului, am parasit Romania. In urma plecarii mele rapide, urma ça, contabilul sa-mi inchida PFA-ul . Un an mai tarziu ma conectasem sa vad daca figurez cu datorii, insa nu am gasit nimic. De atunci, am stat linistita pana acum 2 saptamani, cand, primesc un telefon de la persoana care-mi ridica corespondenta, ça figurez cu o datorie de 10500 lei catre anaf. Am aflat in plus , ça intre timp, contabilul decedase iar firma mea à fost radiata in martie 2019. Nu inteleg de unde au aparut aceste datorii, pt anul 2017, am inteles, si nu stiu ce sa fac. Va multumesc anticipat pentru sfaturi !
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Iulie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Legea 75/2001, modificari/reglemetari legea 24/2011 nekbv nekbv Buna ziua, Am o firma infiintanta in anul 2004 care a functionat pana in anul 2008. In anul 2008 am mers la contabila pentru inchiderea societatii insa ... (vezi toată discuția)