avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mai pot recupera un imobil care a fost vândut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mai pot recupera un imobil care a fost vândut printr-un act ...

Mai pot recupera un imobil care a fost vândut printr-un act fals la tribunalul arbitrar ?
Cel mai recent răspuns: Lumy1971 , utilizator 15:22, 28 Februarie 2023
Cum credeți dvs ca puteți sa primiți un răspuns adresându o întrebare în 2 rânduri fără nici un fel de amănunte?Oferițiai multe informații,cine a vândut cui ce legătură avea instanta arbitrala,de ce credeți ca era un act fals etc.
Am primit prin donație un apartament , apoi cel care a donat a intentat proces pentru desființarea actului de donație . In timp ce era un proces pe rol am aflat ca in urma unui act întocmit la tribunalul arbitral de care noi nu am știut precum ca noi am renunțat la apartament acesta a fost vândut . La tribunalul arbitrar acest act nu exista .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce sa va spun,mergeți cu actele la un avocat.,trebuie văzute actele ,cum s a finalizat procesul,dacă aveți o copie a hotărârii arbitrale,,contractul de donatie,acceptarea acesteia etc.In funcție de aceasta se poate discuta dacă e vorba de o infracțiune,dacă se mai poate face ceva în civil etc.Situatiile mai complexe nu pot sa fie lămurite pe un forum..Trebuie văzut la ce instanta arbitrala au apelat,sunt și unele fantoma făcute pe lângă diverse ONG uri cu arbitrii toți neica nimeni etc.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare litigii: tribunal sau curtea de arbitraj a reg. comertului brebone brebone Buna ziua, Comunitatea dvs. online cred ca este singura in masura sa ma lamureasca asupra unei zvonistici pe care o intalnesc de ceva vreme cu privire la ... (vezi toată discuția)
Proces comercial vad vad Vreau sa intentez un proces comercial unui partener de afaceri,neserios si din cate stiu la procesele comerciale,ca mai am unul pe rol inceput anul ... (vezi toată discuția)
Desfiintare asociatie protectie animale non-profit Cosmin Marasescu Cosmin Marasescu Buna ziua ! Suntem o asociatie de proprietari din Bucuresti si avem o mare problema, in sensul ca o locatara a imobilului nostru detine un numar de 10 caini ... (vezi toată discuția)