Buna ziua, am o situatie care nu prea imi da pace. Am facut testul de paternitate pt un copil si retultatul a iesit pozitiv, toate bune si frumoase Pana acum. Insa cand am vrut sa vad si eu testul de paternitate cu ochii mei mi sa spus ca Acesta a disparut de la dosar... nu mai exista. Sa cred mama si avocatul pe cuvant? Exista posibilitatea ca mama sa fi avut acces la test inainte ca rezultatul acestuia sa se spuna in instanta ? Imi e teama ca a modificat rezultatul... iar daca eu sunt doar paranoic de ce nu se mai afla la dosar? E normal? As fi vrut sa il vad cu ochii mei si sa ii verific din nou autenticitatea (am multe motive sa fac asta) rog raspuns. Multumesc!
andrey_f_c
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Mergeti va rog si continuati cu depunerea banilor pentru pensie alimentare.
Mergeti la un avocat sa deschideti un proces de tagada a paternitatii, sau faceti dumneavoastra un test de paternitate separat. Costa sub 1500 ron si nu este luat in considerare in instanta. Daca testul iese negativ (ca nu suntei tatal) deschideti direct proces de tagata a paternitatii si cereti repetarea testului de paternitate si restituirea cheltuielilor de judecata si a cheltuielilor cu testul (doar a testului cerut prin instanta)
Pentru ce mai doriti sa vedeti acel test acum, cand nu mai conteaza, cand dosarul e judecat?
Oricum, intai raspundeti la intrebare: v-ati uitat in dosar personal, fila cu fila? Sau de unde stiti ca nu e in dosar? Pana nu va uitati in dosar nu stiti.
Mergeti la judecatoria unde v-ati judecat cu o cerere (subsemnatul... domiciliat in ..., parte in dosarul cu nr. ..., solicit studiul dosar). In functie de unde se afla dopsarul, cand s-a terminat judecata etc. faceti programare sau intrati in arhiva si il studiati pe loc.
Paternitate
misup
Buna ziua.
Am un baietel de 1 an si 4 luni cu o doamna,care acum ceva vreme a divortat de sot.Pe certificatul de nastere a baietelului este trecut fostul ... (vezi toată discuția)