avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bună ziua.Am efectuat plata online a unor integratori ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bună ziua.Am efectuat plata online a unor integratori alimentari ...

Bună ziua.Am efectuat plata online a unor integratori alimentari prin intermediul aplicației iHerb, in valoare de 602,90 lei.Nu știam că nu voi putea ridica coletul dacă nu mai achit și niște taxe vamale.Nu este specificat nicăieri în procedura de achiziție a produselor! Am înțeles de la persoanele care au făcut același demers că taxele vamale sunt ff.mari!!
Ce as mai putea oare să fac in această situație,vă rog?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:17, 2 Martie 2023
Daca doriti marfa, sa achitati taxele vamale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vamuirea sau taxarea coletelor din china ContSters200730 ContSters200730 Buna seara tuturor. Intreb aici dupa lungi cautari fara rezultat pe google. Sper ca cineva sa imi raspunda daca nu din experienta personala cat de cat ... (vezi toată discuția)
Importul produselor alimentare din bulgaria luciancozlac luciancozlac Vreau sa import produse alimentare din bulgaria in vederea deschiderii unui magazin alimentar cu produse fabricate in bulgaria(produse din ... (vezi toată discuția)
Import pe pfa din china... dark2peudar dark2peudar vreau sa-mi un PFA si sa import din china accesorii de telefoane. De ce am nevoie? Coletele daca sunt trimise pe EMS de unde se ridica? tot de posta vamala ? ... (vezi toată discuția)