avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Exista vreo procedura legala (radiere/insolventa) de a ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Exista vreo procedura legala (radiere/insolventa) de a inchide ...

Exista vreo procedura legala (radiere/insolventa) de a inchide o firma cu datorii? Acestea insumeaza 30.000 lei si sunt mai mult penalizari pentru taxele si impozitele neachitate. Din cauza pandemiei, firma nu a mai avut activitate, implicit nu a mai putut achita datoriile.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 21:41, 2 Martie 2023
Raspunsul scurt este da, exista.

Este procedura de lichidare prevazuta de legea 31/1990 in care AGA desemneaza lichidator.

Va sfatuiesc sa desemnati lichidator un practician in insolventa.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inscrisa in masa credala a altei societati consuello consuello Buna ziua, se poate inchide/lichida o societatea, care este inscrisa in masa credala a unei alte societati ce este in procedura de faliment ? Societatea are ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara - lichidare judiciara ENGFULL ENGFULL se poate cere lichidarea voluntara .... ce reprezinta in fapt aceasta procedura si ce etape trebuiesc parcurse lichidarea voluntara se confunda cu cererea ... (vezi toată discuția)