sunt o fata care m-am casatorit in urma cu un an, acum vreau sa divortez, precizez faptul k imediat dupa casatorie sotul meu a plecat in israel, m-ar interesa sa stiu cum sa procedez, ce acte trebuie, cat ma costa mai exact, cat dureaza sa divortez, nu avem nici un bun comun si nici copii, ne-am casatorit si atat acum vreau sa divortez.multumesc
buletinul lui e pe adresa mea deci acesta ar fi si domiciliul lui normal. instiintarea de divort inseamna k o trimit pe adresa mea? nu trebuie si acordul lui?pot divorta fara k el sa stie?cred k m-a si uitat ce mai conteaza
buna seara
cred ca va zbateti in zadar daca nu ii cunoasteti nici domiciliul din strainatate si nici cel din tara aveti de munca asa ca sfatul meu lasati informatiile primite si apelati la un avocat ca e mai sfint ,costa ceva dar este sigur ,daca bijbiti veti pri termen pentru a indeplini procedura in strainatate si este destul de lung la 6 luni ...
bafta
av daniela
buna seara
inteleg situatia ,dar macar bani de o consultatie a unui avocat faceti rost si apoi va mai lamuriti cu ce aveti de facut si redactarea actiunii e importanta .... poate merge si de unul singur ....
bafta
av daniela
Motiv divort
Catalinaand_30
Buna seara. O mare rugaminte. Ce motiv as putea invoca pentru un divort cat mai amiabil, in conditiile in care sotul meu nu este dispus sa accepte inaintarea ... (vezi toată discuția)