avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia in cazul in care contractul este suspendat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia in cazul in care contractul este suspendat

Poate inceta prin demisie un contract individual de munca suspendat pe motiv disciplinar?
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 21:00, 10 Octombrie 2006
e suspendat disciplinar... deci a facut ceva angajatul acela.
Aici trebuie sa veem cel care a pus intrebarea din partea cuio este...
daca e din partea angajatorului poate da o decizie cum ca inceteaza suspendarea mai devreme de termen (e act unilateral suspendarea, o revoca tot prin act unilateral)
daca e din partea angajatului, asteapta sa treaca termenul pt, care a fost suspendat
(4) În cazul suspendării contractului individual de muncă din cauza unei fapte imputabile salariatului, pe durata suspendării acesta nu va beneficia de nici un drept care rezultă din calitatea sa de salariat.
din oacate conform art 49 alin 4 pe perioada suspendarii angajatul nu beneficiaza de nici un drept care rezulta calitatea sa de salariat, daca ulterior va dovedi nevinovatia sa atunci i se vor plati toate drepturile salariale de care a fost privat in perioada cat contractul a fost suspendat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare din functie alia2 alia2 Buna seara, Sunt angajata (cu contract perioada nedeterminata) la o companie careia reglementatorul a impus procedura de redresare financiara prin numirea ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract pe motiv disciplinar vrusu vrusu Buna ziua , Doresc sa stiu daca in momentul in care se face suspendare pe motiv disciplinar - pana se face procedura pentru concediere disciplinara - ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii Ruxandra Stoica Ruxandra Stoica Buna seara, Intrebarea mea este daca angajatorul poate modifica contractul de munca initial ( la plecarea mea in concediu de crestere copil )cu privire la ... (vezi toată discuția)