avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am cumpărat un autovehicul și l-am înscris la ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am cumpărat un autovehicul și l-am înscris la primărie.

Bună ziua,am cumpărat un autovehicul și l am înscris la primărie și am lăsat-o așa (n am mai înscris-o și la poliție)mașina a stat mai bine de un an , nefolosită,acum după tot timpul ăsta când m am dus la primărie să plătesc impozitul la ea mi s a zis că nu mai figurează mașina aia ca fiind înscrisă,este posibil ca ea sa fie scoasă de la primărie că n am mai trecut o la poliție ?
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:34, 5 Martie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta Mirelascu Mirelascu Buna seara, platesc impozit pentru o masina pe care am vandut-o pe baza unui contract de vanzare cumparare. Va rog sa-mi spuneti, daca se poate, ce pot sa ... (vezi toată discuția)