avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este necesar codul CAEN pentru servicii de curierat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este necesar codul CAEN pentru servicii de curierat?

Bună ziua,

Am un PFA și mă ocup cu repararea calculatoarelor. Dacă merg personal să ridic calculatoarele de la clienti și facturez serviciul de transport separat, am nevoie de cod CAEN pentru servicii de curierat? Dar dacă aș avea contract cu o firmă de curierat și doar aș refactura costurile cu transportul?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2023
tudor-lotrea, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudor-lotrea , utilizator 18:26, 5 Martie 2023
Nu aveti nevoie de inregistrarea si autorizarea codului CAEN aferent serviciilor de curierat, odata ce NU desfasurati asemenea activitate. Transportul bunurilor de la si la client nu inseamna curierat.
Super. Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen eriklud eriklud Buna am doua intrebari legate de coduri CAEN: In actul constitutiv al societatii am toate codurile din clasa 45, 46, 47 adica toate codurile din COMERT CU ... (vezi toată discuția)
Emitere factura - pt. furnizorul meu cimpazu cimpazu buna ziua! am urmatoarea speta si nu sunt convinsa ca procedez corect: intre mine si societatea B exista un contract pe prestari servicii, imi presteaza ... (vezi toată discuția)
2 nelamuriri Victorius Victorius Buna seara Doresc sa infiintez o firma cu activitate principala 4791 (magazin online) si cu cateva activitati secundare. Voi livra produsele comandate pe ... (vezi toată discuția)