avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Camera preliminara

Sunt parte vătămate intr un dosar de furt.Am primit citația acasă care spune "măsuri si exceptii dispuse de judecător in camera preliminara".Ce inseamna asta?Ce trebuie să fac?Multumesc!
Obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea, după trimiterea în judecată, a competenței și a legalității sesizării instanței, precum și verificarea legalității administrării probelor și a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.
Aveti dreptul sa va angajati un apărător și puteti formula în scris cereri și excepții cu privire la legalitatea sesizării instanței, legalitatea administrării probelor și a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!sunt chemat în instanță în calitate de inculpat ... oana8989 oana8989 Bună ziua!Sunt chemat în instanță în calitate de inculpat în dosarul cu obiectul: măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră ... (vezi toată discuția)
Solutii in camera preliminara (dupa recunoastere) munliv munliv Am comis o fapta în 2008.art215 al 123 cu aplic art 41 sunt citat încamera ppreliminara. Eu am recunoscut fapta .ce se iîntâmplă în camera preliminara (vezi toată discuția)
Camera preliminara doru112233 doru112233 Buna dimineata,intr-un proces penal care a fost trimis in camera preliminara se poate face cerere de schimbare juridica si daca se poate trimite prin ... (vezi toată discuția)