avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

camera preliminara

Buna dimineata,intr-un proces penal care a fost trimis in camera preliminara se poate face cerere de schimbare juridica si daca se poate trimite prin posta.Multumesc.
Nu, obiectul procedurii camerei preliminare îl constituie verificarea, după trimiterea în judecată, a competenţei şi a legalităţii sesizării instanţei, precum şi verificarea legalităţii administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara adriana1993 adriana1993 As vrea si eu sa stiu cand dosarul se afla in camera preliminara urmarirea penala continua ( adica politia mai poate administra probe noi la dosar daca va ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara marinica71 marinica71 Sunt parte vătămate intr un dosar de furt.Am primit citația acasă care spune \"măsuri si exceptii dispuse de judecător in camera preliminara\".Ce ... (vezi toată discuția)
Ce exceptie sa invoc in camera preliminara? Maeria Maeria Am fost trimisa in judecata si incadrata ca si functionar public, desi nu sunt.procesul este in faza de camera preliminara.procurorilor nu am apucat sa le ... (vezi toată discuția)