avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : Deoarece ...

Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos :
Deoarece nu s-a putut deplasa la firma noastra , am trimis scanat un contract stampilat, semnat olograf de catre noi achizitorul pt a fi semnat si stampilat de catre furnizor . Acum ei l-au semnat si stampilat olograf , dar ni l-au trimis si semnat digital .
Acum in format pe hartie este stampilat ,semnat olograf de ambele parti , dar il avem si in format electronic semnat digital de catre furnizor doar.
Este valabil contractul?
Cel mai recent răspuns: Mario Bro , utilizator 14:33, 16 Martie 2023
Daca documentul intruneste conditiile sa fie apreciat document legal,daca este inregistrat si asumat de catre partile contractante ,acesta este valabil
Pai eu am pregatit contractul in 2 exemplare,l-am inregistrat si am asteptat furnizorul sa vina sa il semneze. El mi-a transmis pe email ca nu poate veni si a fost de acord sa il trimit scanat ca sa il stampileze,semneze si il retrimite catre noi dupa aceea . Doar ca ei mi l-au trimis si semnat digital si stampilat,semnat olograf, deci il am in format electronic semnat digital si pe foaie semnat,stampilat olograf .
Din ce am citit semnatura digitala este considerata ca si semnatura olografa in original .
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din punct ... (vezi toată discuția)
Comunicare defectuoasa cu instanta prin intermediul emailului si semnatura electronica calificata Lucian P. Lucian P. Buna ziua, Am trimis la judecatorie, prin intermediul emailului, o plangere contraventionala pentru anularea unei amenzi aplicata de IJJ Constanta. Odata ... (vezi toată discuția)