avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine declara în sistemul RO e-transport?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine declara în sistemul RO e-transport?

Buna ziua, In cazul in care societatae A vinde (en-gros) catre societatea B bunuri cu risc fiscal in valoare de 12.000 lei, mentionez ca societatea B ridica si transporta bunurile direct de la magazinul societatii A cine are obligatia declararii in sistemul RO e Transport?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: logistiki , utilizator 08:43, 8 Martie 2023
Societatea A declara datele bunurilor riscante transportate pe teritoriul României in e-Trasnport si pune la dispozitia lui B codul UIT sa-l aiba pe durata transportului .

-" furnizorul din România, în cazul tranzacțiilor interne sau al livrărilor intracomunitare de bunuri cu risc fiscal ridicat;"
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a intrat in vigoare sistemul ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca a intrat in vigoare sistemul RO-transport si cine are obligativitatea raportarii informatiilor despre marfa ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in ue sorinapopescu sorinapopescu Buna ziua! As avea si eu o itrebare, sper ca ma puteti ajuta. Daca o fimra din RO platitor de TVA, preasteaza servicii de ex in Ungaria catre persoane ... (vezi toată discuția)
Achizitie/livrare intracomunitara psilvie psilvie Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema: firma A din RO, inregistrat in scopuri de TVA, inregistrat in ROI, factureaza catre o alta firma B din ... (vezi toată discuția)