avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cine declara în sistemul RO e-transport?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cine declara în sistemul RO e-transport?

Buna ziua, In cazul in care societatae A vinde (en-gros) catre societatea B bunuri cu risc fiscal in valoare de 12.000 lei, mentionez ca societatea B ridica si transporta bunurile direct de la magazinul societatii A cine are obligatia declararii in sistemul RO e Transport?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: logistiki , utilizator 08:43, 8 Martie 2023
Societatea A declara datele bunurilor riscante transportate pe teritoriul României in e-Trasnport si pune la dispozitia lui B codul UIT sa-l aiba pe durata transportului .

-" furnizorul din România, în cazul tranzacțiilor interne sau al livrărilor intracomunitare de bunuri cu risc fiscal ridicat;"
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a intrat in vigoare sistemul ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca a intrat in vigoare sistemul RO-transport si cine are obligativitatea raportarii informatiilor despre marfa ... (vezi toată discuția)
Regim tva pt livrare de bunuri intre state membre ue? MonaGeorgescu MonaGeorgescu Buna ziua, societate comerciala cu activitate de comert cu amanuntul produse specifice (cosmetice), vinde catre o societate comerciala din alt stat membru UE ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii in ue sorinapopescu sorinapopescu Buna ziua! As avea si eu o itrebare, sper ca ma puteti ajuta. Daca o fimra din RO platitor de TVA, preasteaza servicii de ex in Ungaria catre persoane ... (vezi toată discuția)