avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Am primit card energie 2023. Nu am datorii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Am primit card energie 2023. Nu am datorii catre ...

Buna ziua ! Am primit card energie 2023. Nu am datorii catre furnizor gaze si energie electrica. Pot plati cum s ar spune in avans , momentan nu am consum, fiind plecat in strainatate.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 12:49, 8 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Nu se poate, plățile se fac doar pe baza facturilor sau a certificatelor de validare a datoriilor pe care le dau asociațiile de proprietari.
Faceți-vă cont online la furnizor sau vorbiți cu cei de la asociație să vă trimită certificatul pe e-mail, puteți plăti și online. Aveți detalii aici:

17. Cum se poate face plata electronică a facturilor?

Aceste plăți se pot face prin intermediul site-ului Poștei Române, cu condiția atașării la serviciile de mandat poștal electronice, în format scanat, a cardului de energie, actului de identitate și facturii de furnizare a energiei sau, după caz, certificatului de validare a datoriei. La utilizarea serviciilor de e-mandat poștal se va introduce seria cardurilor de energie care se află înscrisă sub codul de bare al cardului.

În baza acestor documente și a completării formularelor, Poșta Română trimite, în termen de trei zile, prin e-mail, dovada serviciilor de mandat poștal.

www.avocatnet.ro/articol_636...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti posibilitatea sa dati indexul in avans la furnizor si sa emita o factura foarte mare de aproximativ 700 lei sau mai mare, va va folosi sa achitati acea factura.
In caz contrar avand in vedere ca nu locuiti in tara si presupunand ca aveti consum zero la apa calda si daca caldura este pe baza repartitoarelor nu aveti unde sa il folositi.
Asa s-a si dorit sa nu reuseasca toti oamenii sa il foloseasca. Aveti termen pentru ambele si asta si cel ce va veni panala 27 Decembrie 2023. Aveti si un telefon 0319966 scris pe el sa va lamureasca cu mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Calcul cheltuieli incalzire-apa calda bloc social armo armo va rog sa-mi spuneti si mie cum se face repartizarea cheltuielilor aferente caldurii si apei calde intr-un bloc social ?, lege , normativ etc.... va multumesc ... (vezi toată discuția)
Eroare SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! In factura de apa rece apare: -m3 de apa rece; -m3 de apa calda (incalzirea apei vine separat pe fiecare scara). Aceasta factura vine ptr. ... (vezi toată discuția)