avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict Salariat - Manager HR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict Salariat - Manager HR

Buna ziua,

Managera mea este in concediul medical din octombrie 2021, in ultima perioada am divergente si conflict. Se poarta urat cu mine, ma desconsidera cu toate ca sunt o persoana cu dizabilitati. De curand am fost in medical pentru implant cohlear si cand am revenit la birou dupa aproape 2 luni,, au inceput sa apara probleme.

Am dovezi cu declaratiile 112, cu mail-uri in care imi da task-uri si directive, conversatii de pe whataspp. Din cate stiu conform legii o persoana care este in concediu medical nu are voie sa lucreze, sa dea directive. Amandoi lucram pe HR, ea se ocupa de interviuri, vorbeste cu cei de la Sanador pentru Medicina Muncii,, face statele de plata, se ocupa cu tihcetele de masa din Concediul Medical de aproape 1 an si jumatate.

Conduce masina firmei cu toate ca are fisa de Medicina Muncii si avizul psihologic expirat. Lucreaza de acasa, vine la birou o data la 2-3 luni.

Ce as putea sa fac? Sa fac o sesizare la Casa de Asigurari,ANAF, Inspectia Muncii cu dovezile mele ?
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2023
cosmin311, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 9 Martie 2023
Puteti depune sesizari la cele 3 institutii mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare a dreptului munci si umilinta. va rog ajutor. andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Ma numesc M. am si eu o situatie mai delicata si doresc putin ajutor. (cine este din bucuresti si poate sa ma ia maine la o \"consultatie\" va ... (vezi toată discuția)
Hartuire morala la locul de munca. Cosmyn82 Cosmyn82 As vrea sa stiu si eu daca pot solicita daune morale in instanta pentru hartuirea morala la locul de munca. Mentionez ca sunt acte si gesturi facute de 2 ... (vezi toată discuția)
Unde mă pot angaja la stat fară fișă medicală? XzerozeroX XzerozeroX Buna ziua. Din punct de vedere legal unde aș putea la stat să mă angajez fară să mi se ceară fișă medicală? Adică să nu fie așa de strict .Nu știu ... (vezi toată discuția)