avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul auto pentru o mașină fictiva
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul auto pentru o mașină fictiva

Bună, recent am vrut sa îmi plătesc impozitul auto, dar am descoperit ca mai există o masina înscrisa pe numele meu fara ca eu sa știu nimic, cel mai probabil cineva a avut acces la datele mele și a înregistrat masina pe numele meu, ce e de făcut în acest caz ?
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 10 Martie 2023
Cereți informații despre acea mașină la impozite și taxe și apoi mergeți la politie cu o sesizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe Runcan_Istvan Runcan_Istvan Buna ziua , nu știu cum se procedează , în cazul care am vândut o mașina mai demult circa 5 ani unei persoane , dar nu a fost scris pe numele ... (vezi toată discuția)
Posibila inmatriculare cu furt de identitate kmeleonu3 kmeleonu3 Salutare, De 2 ani sunt plecat din tara si am constatat luna trecuta ca figurez cu o restanta enorma la directia taxe si impozite + o alta suma enorma pe ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a înmatriculat o mașină pe numele lui ca să ajute un vecin, iar acum avem de plătit impozit pentru că vecinul nu vrea să știe de datorie. suntem disperați, ce putem face? Claus85 Claus85 Buna ziua! Vreau sa știu cum sa procedez in cazul in care sotul meu a ajutat pe un vecin sa înmatriculeze o mașina pe numele lui iar anul trecut ia venit ... (vezi toată discuția)