avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna! In extrasul de carte funciara pentru informare ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna! In extrasul de carte funciara pentru informare apare in ...

Buna!

In extrasul de carte funciara pentru informare apare in coloana suprafata utila si suprafata construita 0 mp. Abia apoi la observatii sunt mentionate suprafetele din cadastru.

Este o greseala?
Mentionez ca abia a fost facuta receptia blocului, eu am doar promisiunea de cumparare emnata si urmeaza VC.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 11 Martie 2023
Nu este gresala
Suprafetele individuale construit si util-,urmeaza sa fie consemnate in releveiul spatiului si precizate in documentul de achizitie bun imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate boxa subsol bloc delia89 delia89 Buna ziua, Bunicii mei sunt proprietarii unui apartament la parter intr-un bloc din Bucuresti, construit in anii 80, ei sunt primii proprietari (fiind ... (vezi toată discuția)
Terasa pe bloc - suprafata utila? KrinaT KrinaT Intr-un imobil de locuinte, terasa blocului a fost scoasa de catre dezvoltator din proprietatea comuna si dezmembrata in doua suprafete distincte – terase ... (vezi toată discuția)
Suprafața apartamentului este mai mică decât în actul de proprietate anthynidiany anthynidiany Vrem să vindem un apartament și am făcut documentația cadastrală. În urma măsurătorilor a reieșit o diferență de 1,40 mp. Apartamentul are utili 72 ... (vezi toată discuția)