avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un contract de închiriere declarat la anaf și în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un contract de închiriere declarat la anaf și în luna februarie ...

Am un contract de închiriere declarat la anaf și în luna februarie chiriasa nu îmi plătește chiria având în vedere ca a fost plecata în străinătate trei săptămâni. Este legal??
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:47, 11 Martie 2023
Argumentul.respectiv nu justifica sub nici o forma neplata chiriei...
Nu este legal
Atat timp cat exista incheiat contract locatiune in care partile au convenit achitare lunara chirie+utilitati,pretentia locatarului nu are temei legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament-obligatiile chiriasului si ale propr. Amorelina Amorelina Buna ziua! Sunt intr-o situatie in care as dori sa stiu avantajele si dezavantajele fie ale proprietarului de apartament cat si ale chiriasului.Situatia este ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere moni22 moni22 Buna ziua, as dori sa stiu si eu ce acte ar trebui sa mai fac, in afara de contractul de inchiriere, pentru a fi protejata in cazul cand chiriasi nu platesc. ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi elyn elyn Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Am inchiriat unei personae apartamentul si a expirat contractual de inchiriere, ... (vezi toată discuția)