avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , as avea o întrebare in cazul unui proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , as avea o întrebare in cazul unui proces de grănițuire ...

Buna ziua , as avea o întrebare in cazul unui proces de grănițuire s-a scos la fața locului un expert judiciar pentru a măsura terenurile celor 2 părți din proces ( fără ca eu sa fac parte din acest proces ) fiind vecina cu una dintre părți expertul a intrat și pe terenul meu măsurând terenul . Fără ca eu sa fiu anunțată sau la fata locului . Este legal așa ceva ? Din ce am
Mai vorbit cu un expert care nu este judiciar mi s-a comunicat faptul ca nu este legal acest aspect având in vedere ca nu fac parte din acel proces sau sa fiu la fata locului când s-a măsurat . Stiu ca terenul mi-a fost măsurat arătându-mi actele din dosar una dintre părți .

Alte discuții în legătură

Expertiza topografica Elena Soare Elena Soare Suntem 5 co indivizionari pe 3 terenuri agricole. Unul dintre co indivizionari ne-a chemat in judecata pentru iesire din indiviziune. Cele 3 titluri de ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)