avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un contract de chirie (neinregistrat la ANAF si aflat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un contract de chirie (neinregistrat la ANAF si aflat in derulare) ...

Un contract de chirie (neinregistrat la ANAF si aflat in derulare) care nu este inregistrat nici pana la 31,03,23, asa cum prevede og 16/2022, isi pastreaza valabilitatea si dupa 01,04,23 ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:35, 12 Martie 2023
Da. Contractul e in continuare valabil. Rămâne sa fie suportate de proprietar doar consecințele de la anaf pentru neînregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform og 16/2022, toate contractele de chirie si actele aditionale ... croberta croberta Conform OG 16/2022, toate contractele de chirie si actele aditionale trebuie inregistrate la ANAF. Salariatul are act aditional incheiat in 06,22, iar ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere Busulica Busulica Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
Închirierea apartamentelor fără contract coldzera coldzera În primul rând, îmi cer scuze pentru greșelile gramaticale, nu vorbesc bine limba română, așa că am trecut printr-un traducător online. Îmi explic ... (vezi toată discuția)