avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trebuie sa depun declaratia C168 la finanțe?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trebuie sa depun declaratia C168 la finanțe?

Buna ziua, va cer opinia in urmatoarea speta. Avand un PFA cu cod caen 6820( Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate) si dispunand de cod de inregistrare fiscala trebuie sa depun declaratia C168 la finante ?
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 12:25, 15 Martie 2023
Dvs aveti activitate autorizata ca PFA si formularul impune obligatii pt acelepersoane fiizce care inchiriaza din patrimoniul personal . Nu va incadarti aici , prin urmare nu aveti obligatia depunerii formularului 168 la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa activitati de inchiriere crysenc21 crysenc21 Buna ziua, am si eu o intrebare - legata de autorizarea unei PFA - daca se doreste infiintarea unei pfa - pentru activitati de inchiriere imobile - de ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare pe cod caen inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua. Am un spatiu inchiriat de la un proprietar, PJ , spatiu unde desfasor activitate de prestari servicii. Doresc , ca la randul meu si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere intre doua sc - necesar cod caen in statut nodismarius nodismarius In cazul in care Societatea X da in chirie un spatiu dintr-o caldire societatii Y, societatea X pentru a factura chiria lunara societatii Y are nevoie de un ... (vezi toată discuția)