avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Va rog, daca cineva poate sa-mi trimita un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Va rog, daca cineva poate sa-mi trimita un model de ...

Buna ziua! Va rog, daca cineva poate sa-mi trimita un model de plangere impotriva solutiilor de clasare. MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare a unui dosar penal Valsymy Valsymy Buna ziua! Exista un model anume pentru o Plangerea impotriva solutiei de clasare emise de procuror intr-un dosar penal in care am calitatea de parte ... (vezi toată discuția)
Am primit solutie de clasare de la prim-procurorul sef de la ... bucuresteanul76 bucuresteanul76 Am primit solutie de clasare de la prim-procurorul sef de la Curtea de Apel, in urma unei plangeri anterioare impotriva clasarii si de catre procurorul de caz. ... (vezi toată discuția)
Formulare plângere ionesuliviudaniel ionesuliviudaniel Bună ziua! Aș avea nevoie de ajutor pentru formularea unei plângeri adresate judecatorului de Cameră Preliminara din cadrul Judecatoriei, în vederea ... (vezi toată discuția)