avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda COVID 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda COVID 19

Bună seara! Am primit o amenda în perioada pandemiei când aveam 17 ani, de 25 de lei, n am plătit o și a devenit 50 de lei. Părinții mei n au putut sa plătească impozitul, deși eu acum sunt major. Ce treaba as avea eu cu actele lor? Și amenda din acea perioada are dobânzi sau penalități?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:46, 15 Martie 2023
Nu are dobânzi si penalitati, iar faptul ca nu pot plati impozitul, e un abuz pt ca nu e amenda lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant stefan19862011 stefan19862011 buna seara am luat un credit in 2007 de la o banca in valoare de 30.000lei am platit acel credit timp de 2 ani iar din 2009 nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Ce amenda primesti daca nu ai platit impozitul pe chirie pentru ... Andrea4564 Andrea4564 Ce amenda primesti daca nu ai platit impozitul pe chirie pentru 5 luni? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate handsu handsu Un tanar , care a implinit varsta de 18 ani , nu mai este elev si nici nu si-a gasit inca loc de munca , poate fi asigurat dupa parinti pana cand se va ... (vezi toată discuția)