avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Gard construit pe domeniul public
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Gard construit pe domeniul public


Buna seara,vecinul meu si-a facut un gard cu stalpi de teava bagati in beton,si mi-a luat din deschiderea mea catre drum o,5 metri.Gardul la facut in urma cu 10 ani,eu nu eram propietar era bunicul meu care nu locuia acolo. Ce masuri legale pot lua?
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: constantin29 , utilizator 15:10, 22 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vecinul a construit gard pe domeniul public,sesizati oficial primaria teritoriala
Scuze...ca revin. Am sezisat primaria si raspunsul oficial nu a venit nici dupa 6 luni au zis sa astept cadastrarea generala a drumurilor.. Neoficial ..mi s-a zis ca aia e...nu are ce sa ii faca..trebuia sa reclam in urma cu 10 ani...desi nu eu eram propietar atunci..
Ce pot face? Pot pune un avocat sa ,, zgaltăie"" un pic treaba.?

ynocentta a scris:

Daca vecinul a construit gard pe domeniul public,sesizati oficial primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)
Vecinul a mutat gardul și mi-a închis țeava de gaze în curtea lui dumitru73 dumitru73 Buna ziua, vecinul vrea sa isi faca gardul. Am venit de la serviciu si am gasit gardul vechi care era din lemn dat jos, a pus stalpi si i-a fixat in ciment si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie gard badescuc badescuc Domnule/doamna avocat, Am mostenit o casa parinteasca la tara. In 2014 am hotarat, impreuna cu sotia, sa facem niste reparatii la casa, aceasta ... (vezi toată discuția)