avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost atestat pentru ...

Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost atestat pentru vătămare corporală și tâlhărie. Persoana vătămată și a retras plângerea, el gasindu-și telefonul la locul unde a avut loc încăierarea între cei doi. Inculpatul a fost eliberat. In 2016 a fost condamnat la 4 ani jumate pentru tâlharie. Săptămâna trecută a fost atestat. Nu trebuia să se prescrie fapta? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:28, 16 Martie 2023

Goguletu a scris:

Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost arestat pentru vătămare corporală și tâlhărie. Persoana vătămată și a retras plângerea, el gasindu-și telefonul la locul unde a avut loc încăierarea între cei doi. Inculpatul a fost eliberat. In 2016 a fost condamnat la 4 ani jumate pentru tâlharie, in urma altercației din 2012.
Săptămâna trecută a fost arestat. Nu trebuia să se prescrie fapta? Mulțumesc

În astfel de cazuri este necesar ca avocatul sa studieze dosarul.
Apoi, va poate informa.

Nu costa mult un astfel de studiu de caz.

București 2023
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Puteți face dvs acest studiu de caz? Care ar fi costurile? Mulțumesc
Daca doriți sa contactați un avocat pentru costuri aceasta se face prin mesaj privat sau e-mail ori prin telefon.

Pana la pronunțarea hotărârii cu prescripția in prima faza va rămâne arestat.
De aceea, dacă exista șanse ar trebui sa va grăbiți.
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat pe nedrept .... pauldorin87 pauldorin87 fapta=talharie (la intoarcere discoteca) prezenti=4 persoane 1=parte vatamata stare avansata ebrietate 2=faptuitori stare ebrietate 1= martor sofer ... (vezi toată discuția)
Incaierarea BaraganMarius BaraganMarius Salut ! Am o cunostinta, care in 2006 a savarsit infractiunea de talharie [zice el ] pt care a primit o pedeapsa cu inchisoarea de 10 luni ! Dupa a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ... Florentina20199 Florentina20199 Buna ziua ! Fraatele meu a lovit un prieten in legitima aparare ,cauzandu-i diferite fracturi inclusiv la cap. A fost bagat la tentativa de omor . Momentan e ... (vezi toată discuția)