avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, in cazul in care avem o salariata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, in cazul in care avem o salariata insarcinata Termenul ...

Buna ziua,
in cazul in care avem o salariata insarcinata
Termenul de instiintare a ITM=ului este de 10 zile lucratoare de la data primirii cererii, sau de la data primirii raportului medical ca si pana acum? este nevoie si instiintare catre medicina muncii, sau mailul poate tine locul acestei instiintari?
imi trimiteti va rog model cerere instiintare salariata model instiintare itm?

multumesc
Cel mai recent răspuns: d.nicolin@house-of-communication , utilizator 14:20, 16 Martie 2023
În termen de 10 zile lucrătoare de la data la care angajatorul a fost anunțat în scris de către o salariata că este gravida, acesta are obligația să înștiințeze medicul de medicina muncii, precum și inspectoratul teritorial de muncă pe a cărui rază își desfășoară activitatea.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare itm referitor la salariata gravida predaangela predaangela Buna ziua, as dori sa stiu, daca ma puteti ajuta, care este procedura de anuntare a ITM ului in legatura cu o salariata insarcinata: ea anunta firma si noi ... (vezi toată discuția)
Sarcina in perioada de proba irinuka2005 irinuka2005 buna seara...am si eu o intrebare la dvs...O salariata care este gravida si se afla in perioada de proba poate fi data afara de la locul de munca?Multumesc!Va ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata Daliborka Daliborka Buna ziua im momentul in care angajata prezinta o adev de la speciliast/medicul de familie precum este insarcinata, ulterior ce pasi trebuie urmati? se face ... (vezi toată discuția)