avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca cineva mi-a facut o plangere mincinoasa pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca cineva mi-a facut o plangere mincinoasa pentru inselaciune, ...

Daca cineva mi-a facut o plangere mincinoasa pentru inselaciune, pretinde ca a fost dus beat la notar de mine si prostit sa imi vinda un imobil si s-a dovedit ca nu este adevarat si s-a clasat dosarul, persoana continua sa minta printre oameni si sa ma faca excroc, pot sa ma indrept legal impotriva lui? El in mod mincinos a vrut sa ma bage la inchisoare!
Cel mai recent răspuns: Costinmudure11 , utilizator 14:05, 17 Martie 2023
Puteti sa deschideti actiune in instanta daca aveti dovezi.

Alexandrarares a scris:

Puteti sa deschideti actiune in instanta daca aveti dovezi.

Pai una din dovezi este ca dosarul s-a clasat, au incercat sa il bage ca e nebun nu le-a iesit. Si spun la lume ca eu sunt asa si asa. Nu este dovada clara ca m-au acuzat pe nedrept si cu marturie mincinoasa?
Cand am spus dovezi,ma refeream daca aveti dovei ca va numeste escroc si mincinos.Nu pentru asta doriti sa va indreptati legal impotriva dumnealui?
Daca detineti probe rezonabile aveti dreptul conferit de legea fundamentala de acces neingradit la instanta de judecata

Alexandrarares a scris:

Cand am spus dovezi,ma refeream daca aveti dovei ca va numeste escroc si mincinos.Nu pentru asta doriti sa va indreptati legal impotriva dumnealui?

Eu ma indrept pentru ca m-a dus la politie si era sa mi se faca dosar pentru inselaciune. Pentru minciunile lui. Apar toata viata pe portal, la vecini continua, ma da si in civil. Ma denigreaza!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât durează redactarea motivării unei hotărâri judecătoreşti, fără a avea acces la dosar ? zxc1 zxc1 Aş dori să ştiu cât durează ca un judecător să motiveze o Hotărâre judecătorească ? Aştept de pe 29.10.2015, dar această motivare nu a fost ... (vezi toată discuția)
De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci cand depun marturie? ionescuioanamaria ionescuioanamaria De ce nu sunt depistati martorii mincinosi chiar atunci la procese dupa ce au depus marturie? Oare de ce se numesc avocati, judecatori si procurori, daca nu ... (vezi toată discuția)
Avocati scutiti de codul penal? dar cei pe care-i reprezinta? justice123 justice123 Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa? Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta? Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)