avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar?

Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar,? Legea se referă la membrii fondatori, nu știu dacă și asociații sunt membri fondatori sau nu . Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:49, 19 Martie 2023
Nu se prea înțelege. Va referiți la societăți comerciale (SRL) sau la asociatie non-profit ( ong)?
faceti probabil o confuzie intre SRL si asociatie. Nu poti fi fondator la o asociatie, deci membru asociat la momentul infiintarii ei, daca ai cazier fiscal. Si daca esti persoana fizica, si daca esti persoana juridica, de exemplu SRL. "Fondatori" la o asociatie sunt membrii asociati de la momentul infiintarii..... Daca va interesa situatia pt asociatii unui SRL trebuie sa puneti intrebarea in alta sectiune din forum, caci cea de fata este axata pe ONG=uri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru fondator... papinni papinni In ceea ce priveste statul membrilor fondatori dintr-o asociatie non profit care sunt drepturile si obligatiile acestora in afara celor stabilite prin ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui membru fondator al ong NFelicia NFelicia Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate retrage un membru fondator al unui ONG din asociatie. Doreste sa nu mai aiba nici un fel de legatura cu ... (vezi toată discuția)
P.jur. membru in asociatie ContSters56278 ContSters56278 daca vreau sa infiintez o asociatie cu 3 membri dintre care unul persoana juridica am nevoie tot asa de \"cazier fiscal si judiciar\"? sau certificat fiscal ... (vezi toată discuția)