avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Kruk Romania - a pierdut procesul dar inca sunt ...
Discuție deschisă în Executare silită

Kruk Romania - a pierdut procesul dar inca sunt șantajat telefonic

Kruk Romania a dorit să mă șantajeze si să mă execute silit in baza unei cesiuni foarte suspecte cu ekofinance. In luna decembrie 2022 decizia finală a instanței a fost respingerea executării silite, kruk Romania a trebuit să plătească toate cheltuielile de judecată în plus instanta a demonstrat că eu nu am semnat și nu mi s a virat niciodată bani de la ekofinance.

In luna martie a acestui an, kruk mă sună, că sunt inca dator la ei, și nu contează ce zice instanta că ei vor banii de la mine.

Asta nu e abuz ? Nu ii pot da in judecata pentru daune morale ? Mă sună săptămânal!

Și totuși cu ce drept mai apar in baza lor de date daca s a demonstrat în instanta ca eu nu am semnat nimic cu ekofinance, cum s a cumpărat cesiunea ? Gdpr numai exista?
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
Raphqwerty, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:22, 23 Martie 2023
Eu cred că a existat un credit, care a devenit o povară pentru ekofinance. Și există firme de recupari cum e Kruk, care negociază cu finanțatorul. La o suma la care au căzut de acord. După care Kruk un fel de moștenitor preia atribuțiile, că să finalizeze ce nu a făcut ekofinance. Nu cred că au cumpărat ceva de la ekofinance, care nu mai exista. De asta va hărțuiește. De multe ori forteaza că să obțină ce e dreptul lor. Dacă știți că aveți ceva de plata, mai bine plătiți, altfel penalitățile vor crește. Și dacă câștigă în final o să va para foarte rău că nu ați plătit la momentul potrivit.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri

Szekely Barna a scris:

Eu cred că a existat un credit, care a devenit o povară pentru ekofinance. Și există firme de recupari cum e Kruk, care negociază cu finanțatorul. La o suma la care au căzut de acord. După care Kruk un fel de moștenitor preia atribuțiile, că să finalizeze ce nu a făcut ekofinance. Nu cred că au cumpărat ceva de la ekofinance, care nu mai exista. De asta va hărțuiește. De multe ori forteaza că să obțină ce e dreptul lor. Dacă știți că aveți ceva de plata, mai bine plătiți, altfel penalitățile vor crește. Și dacă câștigă în final o să va para foarte rău că nu ați plătit la momentul potrivit.

Nu e vorba de nici o țeapă, nu acesta e interesul meu, instanta zice unu am căutat și eu în mailul meu personal, am găsit creditprime ekofinance că am avut credit și l am închis, am mail cu închidere, apoi ulterior la vreo 4 luni distanță că un anumit credit îmi e scadent la ei, dar eu am avut un singur împrumut și acela rambursat. Al doilea împrumut nu a existat . Așa cum în decizia instanței a fost inclusiv la apel că nu se regăsește nicăieri mail sms cu semnătura sau expiedere bani catrr mine sau că eu as fi semnat contractul. E vorba de un credit al doilea din ce vad care eu nu l am semnat sau primit niciodată, exact acest lucru a arătat și instanta când s a vrut executarea silita.

ibn a scris:

Din cele spuse pana aici nu reiese daca userul a facut sau nu a facut credit. Nu pot crede ca ekofinance nu au toate tiglele pe casa ca sa hartuiasca un om nevinovat. Lipsesc niste amanunte. Citind pana aici rezulta ca oricine poate face un credit la distanta la Ekofinance, apoi sa nu-l plateasca si la urma sa intervina prescriptia scutind-ul de datorie. Nu e prea frumos ca sa fie adevarat? Prescriptia exista ca sa nu dai inapoi ceea ce ai luat? Mai sa fie.....

Ați putea să faceți un efort și să va deplasați la sediul lor, că să lămuriți ce au ei sub mânecă și nu știți Dvs. Nu va sechestrează. Dacă reușiți să lămuriți și dovediți că nu mai aveți nimic de plata, încetează și ei cu așa zisa hartuire. Poate să fie o greșeală "monumentala" în evidențele lor. S- a mai întâmplat des astfel de situații la acest recuperator . Nu ați fi primul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanță veche a cărei cerere de executare a fost respinsă în 2011. e legal să fie vândută, și există posibilitatea să fiu executat în vreun fel? silviuanghel silviuanghel Buna ziua, Prin anul 2008 am avut un credit la CEC Bank asigurat de catre Groupama. Dupa o perioada nu am mai platit, asiguratorul a achitat creditul, iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare, prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Buna. Am pe rol o contestatie la executare unde se trage de timp la maxim, si pana se va solutiona definvitiv si irevocabil se va fi implinit termenul de ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)