Eu cred că a existat un credit, care a devenit o povară pentru ekofinance. Și există firme de recupari cum e Kruk, care negociază cu finanțatorul. La o suma la care au căzut de acord. După care Kruk un fel de moștenitor preia atribuțiile, că să finalizeze ce nu a făcut ekofinance. Nu cred că au cumpărat ceva de la ekofinance, care nu mai exista. De asta va hărțuiește. De multe ori forteaza că să obțină ce e dreptul lor. Dacă știți că aveți ceva de plata, mai bine plătiți, altfel penalitățile vor crește. Și dacă câștigă în final o să va para foarte rău că nu ați plătit la momentul potrivit.
Din cele spuse pana aici nu reiese daca userul a facut sau nu a facut credit. Nu pot crede ca ekofinance nu au toate tiglele pe casa ca sa hartuiasca un om nevinovat. Lipsesc niste amanunte. Citind pana aici rezulta ca oricine poate face un credit la distanta la Ekofinance, apoi sa nu-l plateasca si la urma sa intervina prescriptia scutind-ul de datorie. Nu e prea frumos ca sa fie adevarat? Prescriptia exista ca sa nu dai inapoi ceea ce ai luat? Mai sa fie.....
~ final discuție ~