avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Când se face declararea la ANAF?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Când se face declararea la ANAF?

Daca vând ceva produse pe internet sau într-un magazin inregim de consignație, eu neștiind acum când se vor vinde, când va trebui sa fac declarație la ANAF? După ce se vor vinde? Asta însemna declarație unica in mai 2023 sau 2024? Menționez că nu am PFA sau altceva, ci intenționez să fie venituri individuale din diverse activități. Menționez că veniturile vor fi f mici, dar vreau sa fie legale.
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:36, 17 Martie 2023
Toate veniturile încasate în 2023 din astfel de vânzări le veți declara în 2024 și cu plata impozitului tot atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este necesar infiintarea unei firme/pfa sau ii Jimmi Jimmi Intentionez sa deschid un mic hobby. intentionez sa deschid un site unde fiecare persoana poate vinde ceva virtual pentru o suma de bani.Atat timp cat site-ul ... (vezi toată discuția)
Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Vanzare de produse din china prin intermediul unui magazin online CristianCamen CristianCamen Intentionez sa pornesc o mica afacere in zona vanzarilor de produse prin intermediul unui magazin online. Produsele vor fi importate in mare parte din China, ... (vezi toată discuția)