avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Bună. Am depus dosarul pentr restituirea taxei auto. ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Bună. Am depus dosarul pentr restituirea taxei auto. Când o ...

Bună. Am depus dosarul pentr restituirea taxei auto. Când o sa primesc bani? După noua OUG DIN Iunie 2022.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:22, 17 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 93 din 29 iunie 2022
privind restituirea sumelor reprezentând taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule

Articolul 4
(1) Restituirea sumelor prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, care se solicită pe cale administrativă la organul fiscal central competent, se realizează în baza deciziilor emise de acesta, potrivit prevederilor Legii nr. 207/2015, cu modificările și completările ulterioare, din bugetul de stat sau din bugetul Fondului pentru mediu, în funcție de bugetul în care s-au făcut venit sumele încasate, în contul bancar indicat de solicitant în cererea de restituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incerc sa recuperez taxa de poluare pe care am platit-o la o ... cristimicle cristimicle Incerc sa recuperez taxa de poluare pe care am platit-o la o masina cumparata in 2010 si ulterior vanduta in 2016, conform ORDONANTEI DE URGENȚĂ nr. 93 din ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu Robert.G. Robert.G. Am cumparat o masina în 2015 și am plătit timbrul de mediu.Fostul proprietar plătise și el o taxă de poluare sau de prima inmatriculare pe care a ... (vezi toată discuția)