avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Eu m am despartit de concubinul meu iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Eu m am despartit de concubinul meu iar împreună ...

Bună ziua! Eu m am despartit de concubinul meu iar împreună avem un copil. Vreau să îmi găsesc un avocat cu niste tarife mai mici, ce mă sfătuiți? Vreau să obțin custodie exclusivă, menționez că tatăl copilului are probleme cu alcoolul
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 15:36, 20 Martie 2023
Contactați un avocat și discutați cu acesta obiectul cererii de chemare în judecata, dacă doriți colaborarea cu avocatul atat pentru redactarea cererii cat și reprezentarea în instanta sau doar colaborarea pentru redactarea cererii( în cazul acesta costurile fiind mai mici).
Dacă avocatul accepta, puteți achita onorariul și esalonat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat urgent pentru obtinerea autoritatii parintesti unice (dovezi consum de droguri, corupere de minori, act sexual cu minori) Ana Ciodar Ana Ciodar Buna ziua! Vreau sa intru in contact cu un avocat cu care sa colaborez pentru reprezentare pe urmatoarea speta: Obtinerea exercitarii autoritatii parintesti ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva ca urmare a mai multor ilegalitați anamaria7893 anamaria7893 Buna ziua! Locuiesc cu chirie, impreuna cu concubinul meu, impreuna cu care am un copil minor, sub 2 ani. Urmeaza sa ne separam, ca urmare a actelor de ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ( autoritate parinteasca exercitata exclusiv de mine, tatal; mama e de acord claudiutan claudiutan Am 2 copii in varsta de 1 an si 9 luni iar noi nu suntem casatoriti. Locuim impreuna iar de comun acord cu mama copiilor am decis sa ne despartim iar ea sa-mi ... (vezi toată discuția)