avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Recuperare marca OSIMBuna seara! As vrea sa stiu, daca ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Recuperare marca OSIMBuna seara! As vrea sa stiu, daca cineva mi_a inregistrat numele ...

Buna seara!
As vrea sa stiu, daca cineva mi_a inregistrat numele firmei la OSIM fara acordul meu, iar firma respectiva are acelasi obiect de activitate cu al meu pot recupera in instanta numele? Firma mea are acelasi obiect de activitate de peste 30 de ani iar din 2004 este SRL .
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:51, 24 Martie 2023
Daca nu aveti marca inregistrata, nu aveti ce recupera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor , nume firma identic juliss juliss Buna ziua Ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies. Acum un an mi-am infiintat o firma in Romania , functionez de un am de zile in domeniu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim mg191 mg191 Buna ziua, Am deschis acum cateva luni un website(firma totodata) care tine la curent vizitatorii cu diversele evenimente care au fost si vor avea loc in ... (vezi toată discuția)
Confectionare haine - e obligatoriu sa inregistrez marca ? mirabelad mirabelad Buna ziua, Mi-am infiintat un SRL si intentionez sa confectionez haine pe care mai apoi sa le comercializez online si nu numai. Am nevoie sa inregistrez ... (vezi toată discuția)