avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate confectionare haine - e obligatoriu sa inregistrez ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

confectionare haine - e obligatoriu sa inregistrez marca ?

Buna ziua,

Mi-am infiintat un SRL si intentionez sa confectionez haine pe care mai apoi sa le comercializez online si nu numai.
Am nevoie sa inregistrez marca?
Pt a putea sa-mi pun numele pe eticheta? Sau nu e obligatoriu?
Trebuie sa am eticheta si nu stiu daca e suficient sa pun numele firmei sau trebuie sa o inregistrez la OSIM.

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: mirabelad , utilizator 16:34, 8 Aprilie 2017
o inregistrati la OSIM daca nu vreti sa o foloseasca si altcineva nestingherit.

numele firmei nu este acelasi cu marca.

sunteti probabil obligat sa treceti pe eticheta numele firmei, dar nu sunteti obligat sa aveti si o marca

nimeni nu mai poate avea acelasi nume de firma, dar ar putea avea o marca similara
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Aprilie 2017
Gabby26, utilizator
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutatima ! ! ! mihaiesdaniel mihaiesdaniel Buna seara.daca se poate sa ma ajutati si pe mine intr-o mica problema.as vrea sa incep o mica afacere.(sa confectionez margele,inele,bratari,accesorii.)cumpar ... (vezi toată discuția)