avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , as dori sa va adresez o intrebare legat de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , as dori sa va adresez o intrebare legat de Revolut ...

Buna ziua , as dori sa va adresez o intrebare legat de Revolut , avem un nou angajat care a prezentat un iban local de la Revolut pentru livrare de salariu in acel cont , contabilul firmei nu vrea sa inregistreze acel cont de Revolut pe motiv ca banca nu este recunoscuta in Romania , este legal faptul ca contabilul refuza acest lucru si ce lege interzice in Romania livrarea de salariu pe un cont local de Revolut ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:35, 22 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista legea care sa interzica in Romania livrarea de salariu pe un cont local de Revolut ... contabilul are obligatia sa vireze salariul in acel cont .

Spuneti contabilului sa va spuna baza legala a refuzului ? .. si ca o observatie , cardul REVOLUT este recunoscut de alte banci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - plata revolut madalin000 madalin000 Buna ziua, am un PFA si tocmai ce am reusit sa dau drumul unei afaceri online. Problema este in felul următor, am nevoie sa adaug un procesator de plati cu ... (vezi toată discuția)
E posibila virarea salariului pe card ... Tamba Mihaela Tamba Mihaela Bună ziua. Am o întrebare legata de virarea salariului pe card Revolut. Știu ca virarea e posibila având cont în lei la Libra . Problema e ca șefa mea nu ... (vezi toată discuția)