avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am urmatoarea speța in data de 06.2020 sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am urmatoarea speța in data de 06.2020 sa dispus ...

Buna ziua! Am urmatoarea speța in data de 06.2020 sa dispus clasarea unui doar in urma căruia am avut permisul de conducere suspendat, având surpriza la ridicarea permisului mi sa instrumentat alt dosar pentru conducere fără drept singura informație as dori sa știu se poate anula decizia de clasare de la primul dosar?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat mro06 mro06 Buna ziua, am si eu o simpla intrebare. Anul trecut, 2015, in august, am fost implicat intr-un accident minor ( doar pagube materiale ). Consumasem niste ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare dosar penal in urma unui accident de circulatie ... Vasile014 Vasile014 ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL In urma unui accident de circulatie cu pietoni in care au fost mici vatamari corporale, persoanele nu au depus plangere ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis dupa clasare dosar penai marinicageorgescu marinicageorgescu Buna ziua, Am nevoie de un raspuns pentru urmatoarea speta: In februarie mi s-a intocmit dosar penal pentru ca am circulat cu un autoturism cu nr galbene de ... (vezi toată discuția)