avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card energie electrica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card energie electrica

Bună ziua! Tatăl meu are o pensie de 2600 lei și locuiește cu mama mea care nu are nici un venit la aceeași adresă. Poate beneficia de cardul de energie electrică (conform Ordonanței 166/2022)? Și care sunt pașii de urmat? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2023
Merezeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire in legatura cu cardul de energi adresat ... tangi tangi Buna ziua Am o nelamurire in legatura cu Cardul de energi adresat pensionarilor. Sotul meu este pensionar din 2022 Septembrie, nu am primit Cardul de energie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de ... zelinke zelinke Buna ziua! Mama mea in varsta de 76 de ani primeste pensie de urmas dupa tata, 1150 de lei. Nu a primit nici card de energie si nici card social pentru ... (vezi toată discuția)
Conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat ... liniuta liniuta conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total ... (vezi toată discuția)