avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doresc sa aduc la cunostiinta unei persoane ca va urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doresc sa aduc la cunostiinta unei persoane ca va urma sa il ...

Doresc sa aduc la cunostiinta unei persoane ca va urma sa il dau in judecata pentru conform unor articole din codul penal si dintr-o lege. ma puteti ajuta va rog cu un model? E o comicare informala dar doresc ca exprimarea sa fie formala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:46, 24 Martie 2023
pt fapte penale, ii faceti plangere penala, nu il dati in judecata
pentru conform unor articole din codul penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat la locul de munca dorel13 dorel13 in urma unui schimb de replici unul dintre colegi l-a agresat , lasandu-i semne pe corp. Cel agresat a intrat in concediu medical, a fost si la medicina legala ... (vezi toată discuția)
Plingere penala ionela_mc ionela_mc Buna ziua, ma puteti ajuta va rog cu un model de plingere penala, deoarece sunt noua pe acest post si am fost pusa sa redectez una. este vorba de o societate ... (vezi toată discuția)
Atingeri aduse onoarei si demnitatii GalbenMarioara GalbenMarioara Buna ziua, Dupa ce am cautat informatia care ma intereseaza pe net, am hotarat sa adresez si aici o intrebare:calomnia si insulta nu mai sunt incriminate in ... (vezi toată discuția)