avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Operare în programul Saga
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Operare în programul Saga

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați dacă sunteți care operați salarii, pontaje, ștate de plată, indemnizații de detașare în programul Saga. Am înțeles de la doamna contabilă că indemnizațiile de detașare-diurnele-se introduc în D112. Dacă am două societății de transport și-mi detașez un șofer de la x la y pentru o jumate de lună, eu cum procedez în Saga? Dacă e angajat la firma x, acolo merg cu detașarea trecută în fișiere salariați și cum procedez să i apară dre salariale 0, iar la firma y să aibă pe ștatul de plată salariul pe jumătatea de lună lucrată și să i pot introduce diurna?
Ultima modificare: Luni, 27 Martie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Detasare angajat Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am un angajat care trebuie sa il detasez la alta firma.Intrebarea mea este cum va aparea acesta pe statul de plata si pontajul meu?cu 0 zile ... (vezi toată discuția)
Decontare transport DIANA  IONELLA DIANA IONELLA sediul angajatorului este in Bucuresti, salariatul este sofer si este din vaslui; societatea il trimite in Italia pentru a deplasa chipurile un camion dintr-un ... (vezi toată discuția)