avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical! Buna ziua, am avut 2 zile de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical! Buna ziua, am avut 2 zile de concediul medical, ...

Concediu medical!
Buna ziua, am avut 2 zile de concediul medical, de la munca am înțeles ca salariul se scade la minim pe economie și primești 75%! Dar în urma unei discuții cu un coleg am înțeles ca se scade la minim pe economie pe toată luna, nu doar pe cele 2 zile de concediu medical. Asa sa fie? Ma poate lămurii cineva?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:13, 26 Martie 2023
Nu e adevărat, nu scade / nu se modifică salariul când angajații sunt în concediu medical.
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical sarcina / concediul prenatal poepe poepe Intrucat am avut o sarcina mai dificila, fiind si inaintata in varsta, am avut concediu medical din luna a 2 a de sarcina. Acum sunt in concediu prenatal, dar ... (vezi toată discuția)
Retineri la concediul medical ContSters132988 ContSters132988 Am o colega care a intrat in prenatal la jumatatea lunii martie.In cazul codului de indemnizatie 08, se retine doar CAS-ul angajatului la minimul pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical pe cod 14 ionuti71 ionuti71 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: Sotia este angajata unei firme din luna noiembrie 2012, avand salariul minim pe economie de 700 lei. ... (vezi toată discuția)