avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum vreo 20 de ani ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum vreo 20 de ani pe scara ...

Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum vreo 20 de ani pe scara la mine cineva sa înțepat în conducta de gaze și si-a tras o conducta separata de gaze cu acordul vecinilor..Am auzit ca după o anumita perioada de timp conducta de gaze intra în posesia DISTRIGAZ(ENGIE).Este adevărat sau nu ca conducta trece în posesia ENGIE? va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Concret cum s-a racordat vecinul la conducta de gaze,detinea proiect tehnic?
Conductele de gase din interiorul imobilelor de locuit in comun reprezinta parte comuna ,
Instalatia interioara condominiu nu poate intra in posesia distrigaz atat timp cat este instalata in parte comuna condominiu
Instalatia de gaze intra in mentenanta unui operator economic acreditat si autorizat
Din câte am înțeles eu ar fi venit o firma care sa legat direct la conducta de gaze a blocului și nu au fost toți vecinii de acord cu conducta de gaze trasa separat.Unii vecini au trase contoare de gaze pasante în apartament din 2009.Actuala conducerea nu vrea sa la mai ia în considerare.Din 2019 pina acum(o luna) au fost valabile și din mai nu vrea sa le mai ia în considerare.
Ultima modificare: Duminică, 26 Martie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neconforma Eugen8619 Eugen8619 Buna ziua. Va solicit parerea cu privire la o factura emisa de furnizorul de energie termica, Engie, al carui abonat sunt. La aproximativ un an dupa racordare, ... (vezi toată discuția)
Montare instalatie noua de gaze cu contorizare individuala magnolia1969 magnolia1969 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Stau intr-un bloc de 10 etaje unde asociatia de proprietari a pus contoare pasante in 2007 fara a ... (vezi toată discuția)
Racordarea gaze!!! Ciobanu Daniel Ciobanu Daniel Doresc să vă aduc la cunoștință următoarea situație cu care mă confrunt. În data de 25.05.2005, am achiziționat un apartament. În anul 2012,pe ... (vezi toată discuția)