avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent Medical Debutant - 6 luni lucrate in 2 firme ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent Medical Debutant - 6 luni lucrate in 2 firme sau mai multe este posibil ?

In contextul unui asistent medical debutant, in care trebuie sa execute perioada cea de 6 luni, pentru a nu mai fi considerat debutant, trebuie ca angajatul/asistentul, sa aiba un contract neintrerupt (privat sau stat) pentru a se valida cele 6 luni ? Daca acesta(asistentul) dupa o perioada de 2 luni(fiind tot debutant) se va muta intr-o alta firma, aceste 2 luni se vor mai lua in considerare ?(si va fi necesar pentru a lucra numai 4 luni, pentru a trece de acest statut - asistent medical debutant) Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 27 Martie 2023
In general, in sectorul bugetar, se ia in considerare 6 luni neintrerupte la acelasi angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu roxy123 roxy123 :(#-o:sorry::stunned:O sunt asistent de laborator (de 18-19 ani vechime in campul muncii la aceeasi unitate si de vreo 5-7 ani am principalul) cu un salar de ... (vezi toată discuția)
Durata debutului in munca dsy dsy Buna seara! Doresc sa stiu care este cadrul legal de trecere intr o alta grila de salarizare....de la asistent medical debutant la asistent ... (vezi toată discuția)
Nu beneficiez de spor de vechime! BOGDAN_ROU BOGDAN_ROU Sunt functionar public clasa I, grad debutant. Lucrez in administratia publica locala. Mi s-a spus de la serviciul resurse umane ca timp de un an de zile nu ... (vezi toată discuția)