avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am un unchi care este internat într-un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am un unchi care este internat într-un spital de ...

Bună ziua, am un unchi care este internat într-un spital de boli psihice în urma unei hotărâri judecătorești la Iași timp de 16ani, am desemnat un curator pt ca nici un membru al familiei nu putea fi numit. Timp de 16ani asistenta socială nu ne.a întrebat nimic de bunurile bănești adică de o parte din pensie care revenea curatorului, cealaltă parte ajungând la spital. Acum este transferat de 3luni la alt spital în Buzău, și asistenta socială ne cere socoteala la banii luați. Noi nu mai avem nici o chitanță de la tot ce s. A cheltuit, taxe, impozite, pachete pt ca și el este moștenitor. Ce este de făcut și cum se poate renunță la curățela

Alte discuții în legătură

Curatela- va rog un raspuns urgent leusan leusan In conditiile in care autoritatea tutelara a unei primarii stabileste din oficiu curatela unui minor (cu handicap mediu) ,in urmatoarea situatie: -are ambii ... (vezi toată discuția)
Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,vreau sa devin tutorele bunicului meu pentru ai putea ... Mariaa23 Mariaa23 Bună ziua ,vreau sa devin tutorele bunicului meu pentru ai putea plăti în continuare căminul de bătrâni. Mama și bunica mea a murit, mai am un unchi ... (vezi toată discuția)