avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am lucrat 4 ani și 8 luni într-un loc, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am lucrat 4 ani și 8 luni într-un loc, mi-am dat ...

Bună ziua! Am lucrat 4 ani și 8 luni într-un loc, mi-am dat demisia pe 1 februarie, iar acum urmează să încep în altă parte cu data de 1 mai. Doresc să rămân însărcinată, dar nu știu dacă perioada aceasta în care nu am cotizat mă afectează în vreun fel, dacă mă puteți ajuta cu un răspuns. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:22, 28 Martie 2023
Nu afecteaza ... pentru indemnizatia CCC, trebuie sa aveti în ultimii 2 ani anteriori datei nașterii copilului, realizate timp de cel puțin 12 luni venituri din salarii și asimilate salariilor, venituri din activități independente, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități agricole, silvicultură și piscicultură, supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil Monica811 Monica811 Bună ziua, Mi-am dat demisia, și am aflat ca sunt însărcinată in 2 luni, dacă nu reușesc sa ma mai angajez pot beneficia de concediu creștere copil ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez ... Camelia131 Camelia131 Buna ziua,sunt insarcinata in luna 3 si doresc sa stiu daca beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului avand in vedere ca eu lucrez la primul angajator ... (vezi toată discuția)
Indemnizație crestere copil julia_mik julia_mik As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)