avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as vrea sa stiu, daca la calculul SET-ului ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as vrea sa stiu, daca la calculul SET-ului se tine cont ...

Buna ziua, ma numesc Sava Geta si as vrea sa stiu, daca la calculul SET-ului se tine cont de pozitia apartamentului. Mentionez ca locuiesc la parter, pe colt si nu am repartitoare. Evaluatorul mi-a spus ca asociatia trebuie sa aplice un coeficient de reducere la calculul caldurii( conform ordin 343/2010), iar asociatia spune ca acest coeficient trebuia aplicat de cel care a calculat SET-ul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:01, 28 Martie 2023
Se tine cont de poziția apartamentului, dar calculul îl face firma/persoana autorizată care transmite asociației consumurile pe fiecare proprietate.
Ultima modificare: Marți, 28 Martie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura pentru ultimul etaj ContSters122354 ContSters122354 CEI DE LA ULTIMUL ETAJ AL UNEI SCARI (BLOC) IN FUNCTIE DE ORIENTARE SAU NU AU REDUCERE LA INTRETINERE 10% ? SAU IN FUNCTIE DE CE SE APLICA ACEASTA REDUCERE ... (vezi toată discuția)
Coloane distributie caldura dan6i dan6i Daca un locatar, dintr-o asociatie de proprietari a izolat coloanele de distributie din apartamentul sau, poate fi micsorata cota de contributie? Ce ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura pentru un ap situat la ultimul etaj andreiadmin andreiadmin va rog sa imi precizati daca pentru un apartam situat la ultimul etaj exista o diferenta in calculul (in acele formule complicate)consumului de caldura pentru ... (vezi toată discuția)